Spring naar hoofd-inhoud

MENUKAART

Op onze kaart staan verse, seizoensgebonden, smakelijke en pure gerechten die met lokale producten worden bereid. We werken graag met producten waar we de oorsprong van kennen. Ons wild komt uit de streek, de vis vers van Heinen en Koelewijn, zuivel komt uit Leuth van boerderij Groenhouten. De asperges komen van boer Berns uit Limburg. Ook op de Big Green Egg bereiden wij het sappigste vlees en de lekkerste vis!

 

VOORGERECHTEN

Frittata van barbequegroenten , basilicum en geitenkaas (v) 9,50

Tartaar van zeebaars, espuma van avocado, sinaasappeldressing 12,50

Coquilles met saffraansaus 14

Gerookte zalm met asperges en honing-mosterd dressing 13

Gambas met Thermidorsaus, gegratineerd 14

Dun gesneden kalfspicanha met tonijnmayonaise en krokante kappertjes 12

Carpaccio met pesto en geschaafde oude kaas 12,50

Kalfszwezerik, krokant gebakken, appel, rode wijnsaus 16


SOEPEN

Tomaten-basilicumsoep (v) 6,50

Aspergesoep (v)  6,50

Kreeftensoep 9,50


HOOFDGERECHTEN

Zeebaarsfilet met gambas 24

Kabeljauwfilet 23

Geroosterde zalmfilet met dragonsaus 22

Linguine met gambas in romige knoflooksaus 24

Bouillabaisse van vis, gambas en coquille overgoten met langoustine velouté 28,50

Asperges traditioneel: met ham, ei, krieltjes en Hollandaise saus 23

Varkenshaas medaillons met romige pepersaus 24

Lamsrugfilet met asperges en honing-tijmjus 25,50

Tournedos met portjus 26,50

Kalfsentrecote met choronsaus 24

Vegetarisch gerecht van de dag (v) 19,50

 

 

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.