Spring naar hoofd-inhoud

MENUKAART

 

VOORGERECHTEN
geserveerd met brood en kruidenboter
  

Gebakken geitenkaas met gepocheerde vijg en carpaccio van chioggia biet(v) 12,5 

Vispalet Rozenhof; gevarieerde vissoorten met een glaasje kreeftensoep 16,5

Gegrilde gamba's met traditionele Portugese pikante tomatensaus 12,5

Coquilles St. Jacques met saffraansaus 14

Salade met huisgerookte eendenborstfilet 12,5

Carpaccio met pijnboompitten, pesto en geschaafde oude kaas 12,5


SOEPEN
geserveerd met brood en kruidenboter

Kreeftensoep  9,5

Bospaddenstoelensoep (v) 7,5 


HOOFDGERECHTEN
geserveerd met aardappelgarnituur, passend groentegarnituur en rauwkost

Zalmfilet met gamba's en witte wijnsaus 22

Zeebaarsfilet met saffraansaus  24

Tournedos met naar keuze rode wijnsaus of kruidenboter  28

Maishoenfilet met pepersaus 21,50

Varkenshaas medaillons met stroganoffsaus 21,50

Ree biefstukjes met portjus 22

Kalfsentrecote 24

Vegetarisch gerecht van de dag (v) 20 

Er zijn regelmatig specialiteiten van onze keukenbrigade

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.

DESSERTS


Wentelteefje van Fries suikerbrood met roomijs en slagroom 8,50

Kaneelparfait met gekonfijte peer 6.50

Crème brûlée met yoghurt amarene-ijs 8,50

Dame blanche; vanille-ijs met chocolade en slagroom 7,50

Stemgember met ongezoete room 7,50

Assortiment van binnen en buitenlandse kazen met huisgemaakt notenbrood 12,50


 


 

MENU VAN DE CHEF

Dit menu serveren wij alléén per tafel.
 

Empanada van  kreeft op een bedje van spinazie
Wijnsuggestie: Cranbrook chardonnay 2017 Australië 

***
Kalfssukade met gekonfijte sjalotjes
Wijnsuggestie: Clayton pinot noir 2018 Australië 

***
Duo van reerug en filet met gebakken oesterzwammen en rode wijnsaus
Wijnsuggestie: Zinfandel Puglia 2017 Italië 

***
Parfait van hazelnoot met karamelsaus
Wijnsuggestie: Late harvest muscat
of
Proeverij van binnen en buitenlandse kazen + € 4,50
Wij geven graag advies over een passende port of sherry


3-gangen € 32,50
4-gangen € 39,50