Spring naar hoofd-inhoud

MENUKAART

Op onze kaart staan verse, seizoensgebonden, smakelijke en pure gerechten die met lokale producten worden bereid. We werken graag met producten waar we de oorsprong van kennen. Ons wild komt uit de streek, de vis vers van Heinen en Koelewijn, zuivel komt uit Leuth van boerderij Groenhouten. Op de Big Green Egg bereiden wij het sappigste vlees en de lekkerste vis!
 

VOORGERECHTEN

Frittata van barbequegroenten, basilicum en geitenkaas (v) 9,50

Tartaar van zeebaars, espuma van avocado, sinaasappeldressing 12,50

Coquilles met saffraansaus 14

Gambas van de grill met ravioli van gamba 14

Piel de Sapo met Seranoham en balsamicosiroop 12,50

Carpaccio met pesto en geschaafde oude kaas 12,50

Kalfszwezerik, krokant gebakken, appel, rode wijnsaus 16


SOEPEN

Tomaten-basilicumsoep (v) 6,50

Paprika-geitenkaas soep (v) 6,50

Kreeftensoep 9,50


HOOFDGERECHTEN

Zeebaarsfilet met gamba's   24

Geroosterde zalmfilet met wittewijnsaus 22

Linguine met gamba's in romige knoflooksaus  24

Varkenshaasmedaillons met romige pepersaus 24

Lamsrugfilet met honing-tijmjus 25,50

Tournedos met portjus  26,50

Notenburger op een bedje van courgette (v)  19,50 

 

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.