Spring naar hoofd-inhoud

MENUKAART

Op onze kaart staan verse, seizoensgebonden, smakelijke en pure gerechten die met lokale producten worden bereid. We werken graag met producten waar we de oorsprong van kennen. Ons wild komt uit de streek, de vis vers van Heinen en Koelewijn, zuivel komt uit Leuth van boerderij Groenhouten. Op de Big Green Egg bereiden wij het sappigste vlees en de lekkerste vis!

 

VOORGERECHTEN

Frittata van barbequegroenten, basilicum en geitenkaas (v) 9,50

Gepocheerde vijg, gebakken geitenkaas, chioggiabiet (v) 12,50

Tartaar van tonijn 12,50

Coquilles met saffraansaus 14

Gamba's van de grill met ravioli van gamba 14

Carpaccio van rund met pesto en geschaafde oude kaas 12,50

Kalfszwezerik, krokant gebakken, appel, rode wijnsaus 16


SOEPEN

Tomaten-basilicumsoep (v) 6,50

Pompoensoep met kerrie, kokos en creme fraiche (v) 6,50

Kreeftensoep 9,50

Wildbouillon van ree 7,50

 

HOOFDGERECHTEN

Zeebaarsfilet met gamba's met kreeftensaus 24

Geroosterde zalmfilet met wittewijnsaus 22

Gamba's van de grill, citroen en knoflooksaus 25,50

Varkenshaasmedaillons met romige pepersaus 24

Lamsrugfilet met honing-tijmjus 25,50

Steak “Argentina” van Vlaams Hoeverund 24,50

met pepersaus, kruidenboter, portjus of Chimichurrie

Linguine met honingtomaatjes en pesto (v) 16,50

Notenburger op een bedje van courgette (v) 19,50

Vegetarische Bouillabaisse met geroosterde groenten (v)
geserveerd met aardappel-preisoep 24,50

 

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.

DESSERTS


Crème brûlée met yoghurt amarene-ijs 8,50

Dame blanche; vanille-ijs met chocolade en slagroom 7,50

Tiramisu, luchtig en lekker 8,50


Apfelstrudel met vanille-ijs 8,50


Stemgember met ongezoete room 7,50

Kaasplankje 12,50