Spring naar hoofd-inhoud

MENUKAART

 

VOORGERECHTEN
geserveerd met brood en kruidenboter
 

Gebakken geitenkaas met gepocheerde vijg en carpaccio van chioggia biet(v) 12,5 

Vispalet Rozenhof; gevarieerde vissoorten met een glaasje kreeftensoep 16,5

Gegrilde gamba's met traditionele Portugese pikante tomatensaus 12,5

Coquilles St. Jacques met saffraansaus 14

Moink-balls (rund en varkensvlees) van de Big Green Egg in bbq-saus op witte kool 11,5

Carpaccio met pijnboompitten, pesto en geschaafde oude kaas 12,5


SOEPEN
geserveerd met brood en kruidenboter

Kreeftensoep  9,5

Bospaddenstoelensoep (v) 7,5 

Krachtige runderbouillon 7,5


HOOFDGERECHTEN
geserveerd met frites, passend groentegarnituur en rauwkost

Zalmfilet met gamba's en witte wijnsaus 22

Zeebaarsfilet met saffraansaus  24

Rumpsteak met naar keuze rode wijnsaus of kruidenboter  24

Maishoenfilet met pepersaus 21,50

Varkenshaas medaillons met stroganoffsaus 21,50

Ree biefstukjes met portjus 22

Vegetarisch gerecht van de dag (v) 20 

Er zijn regelmatig specialiteiten van onze keukenbrigade

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.

DESSERTS


Wentelteefje van Fries suikerbrood met roomijs en slagroom 8,50

Kaneelparfait met gekonfijte peer 6.50

Crème brûlée met yoghurt amarene-ijs 8,50

Dame blanche; vanille-ijs met chocolade en slagroom 7,50

Stemgember met ongezoete room 7,50

Assortiment van binnen en buitenlandse kazen met huisgemaakt notenbrood 12,50


 


 

Huiskamermenu van de maand

Deze Maand

Dit menu serveren wij alléén per tafel.


Voorgerechten
Geserveerd met brood en boter

Carpaccio van hertenrugfilet met truffelmayonaise

of

Gestoofde kastanjechampignons en pied de mouton geserveerd in een krokant wontonbakje  (v)

***

Hoofdgerecht
Geserveerd met frites, dagverse groenten, rauwkost en bijpassende saus


Duo van rode mulfilet en zalm

of

Gegrilde kalfsentrecote

***
Dessert

 

Warm chocoladetaartje met rood fruit

of

3 stukjes kaas uit ons kaasassortiment.

***

3-gangen € 26,50