Spring naar hoofd-inhoud

MENUKAART

Op onze kaart staan verse, seizoensgebonden, smakelijke en pure gerechten die met lokale producten worden bereid. We werken graag met producten waar we de oorsprong van kennen. Ons wild komt uit de streek, de vis vers van Heinen en Koelewijn, zuivel komt uit Leuth van boerderij Groenhouten. Op de Big Green Egg bereiden wij het sappigste vlees en de lekkerste vis!

 

VOORGERECHTEN

Gebakken geitenkaas, gepocheerde vijg, carpaccio van chioggiabiet (v) 12,50

Vispalet Rozenhof; gevarieerde vissoorten met een glaasje kreeftensoep  16,50

Coquilles met saffraansaus  14

Gegrilde gamba's met traditionele Portugese pikante tomatensaus 14

Gerookte eendenborstfilet, witlofsalade, truffelmayonaise 14

Carpaccio van rund met pesto en  geschaafde oude kaas  12,50


SOEPEN

Bospaddenstoelensoep (v)  7

Kreeftensoep  9,50

 

HOOFDGERECHTEN

Zalmfilet met schuimige saus van rode bieten 22

Kabeljauwfilet met katenspek en olijf  24

Tournedos met naar keuze rode wijnsaus of kruidenboter 28 (170-180 gr.)

Lamsrack met linzen, gepofte tomaat, honing-tijmjus 27


Parelhoenfilet met een saus van mango 23

Fazant met eendenlever en wildjus 26

Risotto met bospaddestoelen, pompoen, sesam 20

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.

DESSERTS


Wentelteefje van Fries suikerbrood met roomijs en slagroom 8,50

Kaneelparfait met gekonfijte peer 6.50

Crème brûlée met yoghurt amarene-ijs 8,50

Dame blanche; vanille-ijs met chocolade en slagroom 7,50

Stemgember met ongezoete room 7,50

Assortimient van binnen en buitenlandse kazen met huisgemaakt notenbrood 12,50