Onze locatie

Spring naar hoofd-inhoud

Onze locatie

U kunt in ons restaurant met een klein aantal mensen gezellig dineren of met een groot gezelschap uitgebreid dineren. Onze sfeervolle Rozenzaal kan afgesloten worden en is zeer geschikt voor kleine gezelschappen, bijvoorbeeld voor familiediners en vergaderlunches.
Wij hebben diverse zalen beschikbaar, wij kunnen in totaal ongeveer 160 personen ontvangen.
Onze tuinzaal is zeer geschikt voor grotere gezelschappen, met een mogelijkheid om met mooi weer uit te wijken naar ons tuinterras.
Onze ruimtes zijn beschikbaar voor bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen, huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten en overige evenementen.

Wij beschikken over gratis wifi en een ruime parkeerplaats. Mocht u met een groep willen komen lunchen of borrelen, dan kan dat uiteraard ook op afspraak. 

De Rozenzaal

De Rozenzaal is een ruimte speciaal bedoeld voor kleinere gezelschappen, een intiem diner en andere bijeenkomsten. Daarnaast is de ruimte zeer geschikt voor een vergadering in combinatie met een lunch of diner.

De Tuinzaal

Onze tuinzaal grenst aan ons terras met zonnige groene tuin, deze ruimte is geschikt voor maximaal 100 personen.

Ons terras

Op ons terras en in onze tuin kunt u heerlijk dineren, lunchen en borrelen. Als stop tijdens een fietstocht door het rijk van Nijmegen of met een groot gezelschap voor het vieren van een jubileum of het houden van een barbecue.