Skip to main content

MENUKAART

Op onze kaart staan verse, seizoensgebonden, smakelijke en pure gerechten die met lokale producten worden bereid. We werken graag met producten waar we de oorsprong van kennen. Ons wild komt uit de streek, de vis vers van Heinen en Koelewijn, zuivel komt uit Leuth van boerderij Groenhouten. De asperges komen van boer Berns uit Limburg. Ook op de Big Green Egg bereiden wij het sappigste vlees en de lekkerste vis!

 

VOORGERECHTEN

Asperges gegratineerd met geitenbrie en walnoten (v) 12

Coquilles, porcetta, doperwtencrème, bourbonjus 14

Gerookte zalm met asperges en honing-mosterd dressing 13

Gambas van de BGE met honingtomaatjes en chimichurrie 14

Dun gesneden kalfspicaña van de Big Green Egg met tonijnmayonaise en krokante kappertjes 12

Carpaccio met pesto en geschaafde oude kaas 12,50


SOEPEN

Tomaten-basilicumsoep (v) 6,50

Aspergesoep (v)  6,50

Bisque de Langoustine 9,50


HOOFDGERECHTEN


Wilde zeebrasem met romige citroen-polenta en pesto 24

Geroosterde zalmfilet met antiboise 22

Linguine met gambas in romige knoflooksaus  24

Bouillabaisse van  vis, gambas en coquille overgoten met langoustine velouté  28,50

Asperges traditioneel: met ham, ei, krieltjes en Hollandaise saus 23

Varkenshaas met loempia van pulled pork  24

Lamsrumpfilet met asperges en honing-thijmjus 25,50

Tournedos met portjus  26,50
 

 

 

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.