Recepties & Partijen

Skip to main content

Recepties & Partijen

Rozenhof is een perfecte plek om met een gezelschap gezellig bij elkaar te komen. Denk hierbij aan recepties, verjaardagen, bruiloft, borrels en feestjes. Dit kan in de vorm van smaakvolle hapjes of een uitgebreid diner.

Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar en kunnen in totaal ongeveer 100 personen ontvangen .
Onze sfeervolle Rozenzaal kan afgesloten worden en is zeer geschikt voor kleine gezelschappen, bijvoorbeeld voor familiediners en vergaderlunches.
Onze tuinzaal is zeer geschikt voor grotere gezelschappen, met een mogelijkheid om met mooi weer uit te wijken naar ons tuinterras.
Lunchen of dineren? Reserveren kan via ons contactformulier of via 024 – 3230359 .


Trouwen in Rozenhof

Rozenhof is een sfeervolle knusse locatie waar je samen met je familie en vrienden kunt genieten van een volledig verzorgde huwelijksdag. Gelegen in het buurtschap Heilig Landstichting tussen Nijmegen en Groesbeek is het is de perfecte locatie om je huwelijk te bezegelen en je huwelijksdag in elk opzicht onvergetelijk te maken.

Wij bieden voor een huwelijksdag verschillende mogelijkheden. De keuze aan jullie: een compleet verzorgde bruiloft, van huwelijksinzegening tot het aansnijden van de bruidstaart, van culinair diner tot bruisende feestavond met overnachting, het is allemaal mogelijk! U kunt bij ons een bruisende feestavond houden mits u ook het hotel afhuurt. Rozenhof is een officiële trouwlocatie van de gemeente Berg en Dal.

De huwelijksinzegening

De voltrekking van het wettelijk huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Groesbeek kan zowel plaatsvinden op ons prachtige terras en tuin of binnen in onze achterzaal.

Diner

De capaciteit voor een diner is ongeveer 60 personen.Een diner is op verschillende manieren in te vullen, in de vorm van een buffet of diner.

Overnachten

Ons hotel beschikt over 13 kamers waar we ongeveer 26 personen kunnen laten overnachten. Als u in Rozenhof een diner en huwelijksreceptie houdt, dan bieden wij u voor die nacht onze suite gratis aan.