Skip to main content

""Charmant en gezellig familiehotel

Ik verblijf meer dan drie maanden per jaar in hotels maar dit soort familiehotels vind ik eigenlijk vele malen leuker dan al die luxe hotelketens. OK, het is misschien een beetje basic maar wel heel charmant en gezellig. Wij waren daar voor de promotie van onze zoon op Radboud, met diner, dus helaas hebben wij het restaurant niet kunnen proberen maar dat zag er ook aantrekkelijk uit. (Ik zag er overigens Bulgaarse Mavrud wijn op de kaart staan, dan heb je dus verstand van zaken!)"

" 3 Nachten in dit hotel geslapen we hebben hier genoten van de service en al het lekkers wat ze te bieden hebben. Hele mooie omgeving mooie dag gehad in Nijmegen en op zondag naar omliggende plaatsen geweest zoals Berg en Dal en Mook."

"Zonder uitzondering vonden mijn gasten het een fantastisch feest, de locatie, de dranken, het eten.
De dames van de “zwarte brigade” hebben veel indruk gemaakt door hun vriendelijke houding en hun onvermoeibare inzet.
En  achter de schermen natuurlijk de “witte brigade” die prachtige gerechten in elkaar gezet hebben
."

"Nogmaals reuze bedankt voor de voortreffelijke asperges die voor ons vanavond klaar gemaakt zijn. Wij hebben er heerlijk van genoten!"

."Prima plek voor een familiereunie"
"Goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en een frisse, groene omgeving. Wij hadden een apart zaaltje gevraagd om de vier generaties niet tot overlast van anderen te laten zijn. Hier werd ook een smakelijk buffet gepresenteerd met veel verse producten voor vlees-, vis- en vegetarische- gasten. Er was ruimschoots voldoende voor alle gasten. De drankjes werden in de zaal opgenomen en keurig en snel gebracht. Erg vriendelijke, relaxte bediening. Wat ons betreft was mede door deze Rozenhof onze feestdag bijzonder geslaagd.

Goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en een frisse, groene omgeving. Wij hadden een apart zaaltje gevraagd om de vier generaties niet tot overlast van anderen te laten zijn. Hier werd ook een smakelijk buffet gepresenteerd met veel verse producten voor vlees-, vis- en vegetarische- gasten. Er was ruimschoots voldoende voor alle gasten. De drankjes werden in de zaal opgenomen en keurig en snel gebracht. Erg vriendelijke, relaxte bediening. Wat ons betreft was mede door deze Rozenhof onze feestdag bijzonder geslaagd."

"Het eten was verukkelijk. Heel vriendelijke bediening. Prima kamers , goede bedden. Heerlijke douche. We voelden ons echt welkom en verwend.

"Een top team zowel keuken als bediening. Zeer uitgebreide kaart. We hadden geluk met het weer. In de tuin gegeten. Samenbeleving en presentatie geweldig. Jullie weten wat verwennen is. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de heerlijke avond."

"Graag wil ik u namens ons gezelschap van gisteravond van harte bedanken en complimenteren. Iedereen was lovend over de plek, de kwaliteit en vriendelijkheid van de bediening en de voortreffelijke gerechten qua opmaak en kwaliteit.
Degenen die gekookt hebben mogen weten dat de gerechten geprezen zijn vanwege de kwaliteit, opmaak en smakelijkheid. Zeker voor deze prijs en dit alles komen wij heel graag bij u terug."

"We have had a very pleasant few days in Hotel Rozenhof. The staff are friendly and very helpful. We have enjoyed dinner on a couple of evenings which was delicious.
Whether it's a beer & tapas on the terrace or coffee & cake or dinner in the restaurant it won't disappoint. Food is very good and it offers a relaxed but welcoming atmosphere."


"Een gemoedelijk familiehotel in een mooie omgeving net buiten de stad."

"Super hotel. Lekker gegeten en gedronken, heerlijke bedden en super personeel!
Aangenaam verblijf!"


"Chef Marcel kookt gevarieerd: kleine gerechten à 9 €, naar keus aan te vullen. Mooi opgemaakt: je eet ook met je ogen. Bij het ontbijt en de lunch knispervers brood."

"De high tea was heerlijk! Bedankt!!"

"Een heerlijke plek, fantastisch eten, supervriendelijk en flexibel personeel! Echt een aanrader als je op je gemak wilt genieten van een heerlijke maaltijd!!"

"Gisteravond heerlijk buiten op het tuinterras gedineerd. Heel relaxed. Aangenaam vertoeven, heerlijke gerechten en redelijke prijzen. Voor herhaling vatbaar."