Restaurant Rozenhof
4 250 reviews
Nijmeegsebaan 114 Heilig landstichting, nabij Nijmegen, Gelderland 6564 CK
0031243230359 Franse keuken, tapas , High tea, bufetten 20 euro
Yes, ja www.rozenhof.nl/restaurant/menukaart/
U bevindt zich op: Home /Restaurant / Menukaart

MENU

Ons wild komt uit de streek. Onze asperges komen van Boer Berns uit Milsbeek, de vis van Heinen en Koelewijn, kaas, melk en yoghurt komt uit Leuth, van de boerderij Groenhouten. Wij zijn dagelijks geopend.
Lunchen kan van 12.00 tot 15.00 uur, en dineren van van 12.00 - 21.30 uur.
U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een kop koffie met gebak.

Menu

SOEP

Tomaten-basilicumsoep 6,50

Mosterdsoep 6,50

Kreeftensoep naar eigen recept met garnituur van gamba  9,50


VOORGERECHTEN 9,50

Gamba's van de Big Green Egg met knoflooktomaatjes en kruidenolie

Tarbot in een krokant jasje met gewokte kool, cashew, gember en oosterse dip

Tapasplankje met wildspecialiteiten  (vanaf 2 personen 9,50 p.p.)

Japanse salade met dun gesneden gerookte zalm en furikake

Carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitten en oude kaas

Kastanjechampignons gestoofd in kruidenboter (V)


HOOFDGERECHTEN 20,50 

Vegetarisch hoofdgerecht van de dag

Heilbotfilet met saffraansaus

Zeetong Meunière met citroen-botersaus  (+ 9,50)

Geroosterde zalmfilet, crème fraiche met dille en honing

Maishoenfilet met een vulling van vijg en pistachenoten

Duo van schieteendfilet en gekonfijte eendenbout

Zachte kalfssukade, sous-vide gegaard met eigen jus

Filet mignon van ossenhaas

Tournedos van ossenhaas (+ 8,50) 

Bij de ossenhaas heeft u keuze uit:
-saus van geflambeerde champignons en sjalot of portjus of pepersaus
-gegrild op de Big Green Egg of in roomboter gebakken


DESSERT  7,50

Kaasplankje met geroosterd krentenbrood en noten

Dame blanche, gesmolten chocolade, slagroom

Chocolade ganachetaart met hazelnotenijs en witte chocoladesaus

Hangop met kaneel, appel en bastogne

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel.